Καλάθι Αγορών

 x 

Cart empty

User

My Favorites

Your wishlist is empty.

Product comparison

No items are added to compare.

Ways of Payment

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.kumquatfashion.com διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω τον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας όπου μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας.

Τραπεζικός λογαριασμός:

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού : 530/745054-04
IBAN: GR37 0110 5300 0000 5307 4505 404
SWIFT: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δανάη Θεοδοσοπούλου

Εθνική Τράπεζα
Εθνική Τράπεζα

Το ποσό που εισπράττεται στους λογαριασμούς του Kumquat Fashion e-shop θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομα και το επώνυμο στη πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας.

Πληρωμή μέσω PayPal

Πληρωμή μέσω PayPal
Πληρωμή μέσω PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Kumquat Fashion δέχεται πληρωμές μέσω PayPal στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Πληρωμή με Αντικαταβολή (Μόνο για την Ελλάδα)

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (με αντικαταβολή μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για παραγγελίες κάτω των 60 ευρώ ενώ για άνω των 60 το κόστος αντικαταβολής είναι δωρεάν. H αντικαταβολή ισχύει ως μέθοδος πληρωμής για ποσά που δεν ξεπερνούν τα 300 ευρώ.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok